Ugrás a tartalomhoz

Willie, a gyepmesteri telep lakója gazdit keres

Willie – hivatalos nevén Vilmos – a legszebb kan kutya a gyepmesteri telepen. Négy éves, gyönyörű ivartalan kan. Feltehetően Közép-ázsiai és Akita keverék. Hányatott sorsa ellenére jámbor, és kiegyensúlyozott. Már több gazdája is volt, de sehol sem foglalkoztak vele megfelelő módon.

Élt például 10. emeleti panellakásban, majd elkerült egy kertes házba, ahol a rossz kerítés miatt állandóan elszökött. Nagyon ragaszkodó. Felnőttekkel, gyerekekkel és kutyákkal egyaránt kijön, és még a macskákat sem zavarja el.  Békés természetű, de ha játékról van szó abban is szívesen részt vesz, még ha tíz perc után el is fárad. Igazi terápiás kutya. Az újonnan bekerült kutyákat sokszor Vilmos segíti „beilleszkedni”.
Tökéletes választás egy olyan családnak, ahol van nagy kert, akár másik kutya és rendezett, magas kerítés. Remek házőrző, de lélekben egy öleb, aki imádja, ha szeretgetik, fésülgetik. Várjuk a leendő gazdik jelentkezését, mert egy ekkora testű kutya sokkal nagyobb helyet érdemelne, mint a kicsi kennel, ami közel két éve az otthona.

A komoly szándékú gazdijelöltek az alábbi számon érdeklődhetnek: +36 20 931 6948

Szerkesztőségünk elkötelezett az állatvédelem iránt, s mivel városunkban a Városi Szolgáltató nZrt. gyepmesteri szolgálatot is működtet, ezért időről időre bemutatunk egy-egy, a gyepmesteri telepen befogadásra váró kutyát, vagy macskát.

A szolgálat működéséről a 2021. október 6-i lapszámunkban írtunk részletesen.

További cikkeink a témában