Ugrás a tartalomhoz

Szavazzon kedvenc orvosára!

Idén is kiosztja a város a Semmelweis díjakat. Az önkormányzat felhívja a lakosok figyelmét, hogy május 15-ig jelölhetnek a díjra szakembert. Bővebb részleteket itt olvashat. 

A javaslathoz szükséges kitöltendő dokumentumot itt találja: Javaslat_Semmelweis Díj_2022

Kérjük a javaslattevőket, hogy a méltatások szövegét 10-15 gépelt sorban fogalmazzák meg a honlapunkról letölthető adatlapon. A javaslatokat az adatlap kitöltése után, kérjük, e-mailben küldjék meg a fent megadott határidőig a jegyzo@szentendre.hu e-mail címre. Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a határidőre beérkezett és méltatással ellátott javaslatokat áll módunkban elfogadni! További felvilágosítás kérhető: a Hivatal Jegyzői titkárságán a 26/785-033-es telefonszámon.

2021-ben a díjat Szentendre háziorvosai kapták meg, 2020-ban az összes egészségügyi dolgozó, 2019-ben dr. Gaál Andrea fül-orr-gégész főorvos, 2018-ban dr. Petrovits Adrienne szemész főorvos, 2017-ben Porkolábné Bognár Krisztina szonográfus, röntgen asszisztens, 2016-ban dr. Nyitrai Márta, radiológus főorvos, 2015-ben, első alkalommal pedig dr. Irsai Éva ortopéd szakorvos teljesítményét ismerték el.

Fotó: Tomwieden/Pixabay

 

 

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Választások 2024 című bejegyzéshez

Választások 2024

6 órától 19 óráig lehet szavazni abban a szavazókörben, amelynek névjegyzékében szerepel a választó.

Kiemelt kép a Érvényesek az okmányai? című bejegyzéshez

Érvényesek az okmányai?

A 2024. évi választások miatt kiemelt jelentőségű, hogy a választópolgárok okmányain érvényes adatok szerepeljenek