Ugrás a tartalomhoz

Eurovelo 6 Budapest – Szentendre: lakossági tájékoztató

Lakossági tájékoztatót tart a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. és a kivitelező az Eurovelo 6 kerékpáros útvonal Budapest és Szentendre közötti szakaszának kivitelezéséről 2019.08.29-én a szentendrei városházán.

MEGHÍVÓ LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓRA

Tisztelt Lakosság!

A beruházó NIF Zrt. és a kivitelező HE-DO Kft. LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓT tart az „Eurovelo 6 kerékpáros útvonal megvalósítása Budapest és Szentendre közötti kerékpárút szakasz kivitelezési munkáinak elvégzése” kapcsán, amelyre tisztelettel meghívja az érdeklődőket.

Helyszín: Szentendre Város Önkormányzat díszterme

Cím: 2000 Szentendre, Városház tér 3.

Időpont: 2019.08.29. 17 óra

 

A fejlesztés Budapest és Szentendre között, mintegy 5,61 km hosszú kerékpáros útvonal szakaszt érint, részben meglévő nyomvonalat felhasználva, részben új nyomvonalon vezetve. A beruházás során a Dera-patak felett új kerékpáros híd épül 36 m szabad nyílással. Szentendre területén új pihenőhely kerül kialakításra, valamint további két pihenőhely újul meg Budakalászon. A fejlesztéssel érintett szakaszon sor kerül új nyomvonalú kerékpárút építésére, meglévő földutak leburkolására, burkolatok felújítására és a közvilágítás fejlesztésére.

 

Kivitelező: HE-DO Kft.

Kivitelezéssel kapcsolatos észrevételeket a he-do@he-do.hu e-mail címre várjuk!

 

További információ:  www.nif.hu

www.facebook.com/nifzrt

 

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Választások 2024 című bejegyzéshez

Választások 2024

6 órától 19 óráig lehet szavazni abban a szavazókörben, amelynek névjegyzékében szerepel a választó.