Ugrás a tartalomhoz

Vasúti villasor felújítása: épül a II. ütem

Január közepén vehették birtokba az autósok a felújított Vasúti villasort, ezzel le is zárult a projekt első üteme. Jelenleg a Spar üzletház melletti parkoló felújítása zajlik. Ha nem lesz extrém hideg idő vagy havazás, akkor március közepére befejeződik a projekt II. üteme is.

Gőzerővel zajlik az üzletház melletti vásárlói és a P+R parkoló felújítása. Jelenleg a parkolót átszelő két utat alapozzák, melynek a szegélyei már elkészültek, majd következik a belső körforgalom kiépítése, a közvilágítás bővítése. A Spar üzletház mögötti terület vízelvezetésének megoldása az itt lévő víznyelők eltömődése miatt okoz többletmunkát. A kivitelezést végző Penta Kft. tájékoztatása szerint előreláthatólag  március közepére várható a terület átadása a forgalomnak.

A Vasúti villasoron megépített új körforgalom sajnos még mindig gondot okoz az autósoknak. A gépjárművezetők egy része nem használja szabályosan, van, hogy szembe mennek a forgalommal, vagy a körforgalomban parkolnak, ami azért is érthetetlen, mert az új forgalmi rend minden irányból ki van táblázva. Továbbra is kérjük a gépjárművezetőket, hogy vezessenek figyelmesen, és fokozottan ügyeljenek a körforgalommal kiépített kereszteződésnél.

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Választások 2024 című bejegyzéshez

Választások 2024

6 órától 19 óráig lehet szavazni abban a szavazókörben, amelynek névjegyzékében szerepel a választó.