Ugrás a tartalomhoz

Távvezeték korszerűsítés a Kálvária utcában

A Városi Szolgáltató tájékoztatása szerint 2018. június 13-tól 2018. augusztus 1-ig a Kálvária utca 57-59-61. épület hátsó frontján lévő távvezeték korszerűsítésére kerül sor. A korszerűsítés időtartama alatt a melegvíz szolgáltatás zavartalanul üzemel!

Tisztelt Fogyasztók!

2018. június 13-tól 2018. augusztus 1-ig a Kálvária utca 57-59-61. épület hátsó frontján lévő távvezeték korszerűsítésére kerül sor.

A korszerűsítés időtartama alatt a melegvíz szolgáltatás zavartalanul üzemel!

A jelenlegi vezeték cseréjét a vezeték műszaki állapota indokolja. Elsődleges célunk, hogy minél biztonságosabb szolgáltatást nyújtsunk önöknek.

A kivitelezés folyamán előfordulhat az ELMŰ és a Telekom vezetékek sérülése, ezáltal szolgáltatás kimaradás, mivel e szolgáltatók vezetékei több helyen érintik a távhő közmű alagutat. A csere érinti a távvezeték nyomvonalán lévő fákat és cserjéket is. Törekszünk a mind komplexebb helyreállításra, de a kivágott növények visszatelepítésére a távvezeték fölé és 2 méteres védőtávolságban nincs mód.

Érdeklődés, probléma esetén a Városi Ügyfélszolgálat 06 26/300-407 telefonszámán, a Fűtőmű 06 26/816-646 hibabejelentőjén vagy a futomu@szentendre.hu e-mailen állunk rendelkezésükre.

Köszönjük szíves türelmüket és megértésüket!

 

Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. Fűtőmű

További cikkeink a témában