Ugrás a tartalomhoz

Megjelent a Szentendre és Vidéke áprilisi száma

Április 5-én megjelent a városi lap idei 4. lapszáma, melynek cikkei fókuszában a tavasz, a tavaszi megújulás és a húsvétvárás állnak.

Vezető anyagunkban Blanckenstein György plébános, Horváth-Hegyi Olivér evangélikus lelkész, Harmathy András református lelkész, továbbá a Szentendrére júniusban érkező Horváth Zsolt baptista lelkipásztor mondják el, hogyan látják, a mai világban mi a húsvét legfontosabb üzenete.

Koltai Andrea a Víz Koalíció által meghirdetett patakjaink megtisztítását célzó akcióra kísérte el a képviselőket és a civileket, és készített riportot a látottakról, hallottakról.

Folytatjuk az idei városi költségvetés részletes bemutatását az előző lapszámunkból kimaradt turisztikai, kulturális és környezetvédelmi területekkel.

Sokan keresik meg szerkesztőségünket szomszédjogi kérdésekkel. Két lapszámmal ezelőtt az építkezések során felmerülő kérdéseknek jártunk utána, ezúttal pedig egy általános áttekintést nyújtunk a Polgármesteri Hivatal Hatósági Irodája munkatársának segítségével.

Olvashatnak még beszámolót a Tavaszi Fesztiválról, a Leányfalun nemrég nyílt Barcsay anatómiai rajzokat bemutató tárlatról, a Ferenczy Múzeum A Gyűjtemény kiállításáról, és megismerkedhetnek egy Leányfalun élő New York-i fiatalemberrel is.

A lap terjesztését a mai nappal megkezdtük. A már megszokott helyeken érik el őket.

Ha pedig nem jutottak hozzá, avagy a környezetet védenék, online verzióban is olvashatják, mind ISSUU, mind pdf formátumban.

 

További cikkeink a témában