Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a Álláslehetőség című karrierhez

Álláslehetőség

Munkáltató:
Foglalkoztatás típusa:
Teljes munkaidő
Jelentkezési határidő:
2024. március 31.
Jelentkezés

A több mint 25 éves múltra visszatekintő KEEWAY-GROUP hazai és európai képviselete Szentendrén található, ide keresünk munkatársakat.

  1. Villamos mérnököt
  2. Gépész mérnököt
  3. Kivitelezési projekt vezetőt

keresünk napelem rendszerek telepítési gyakorlattal

Feladatok:

PV rendszertervezés: A napelemes rendszerek tervezésének kidolgozása és optimalizálása a projekt specifikációi és a helyszíni feltételek alapján a Keeway Group szabványainak megfelelően.

Kivitelezés: Napenergia projektek végrehajtásának vezetése, többfunkciós csapatokkal együttműködve a zökkenőmentes telepítés érdekében.

Teljesítményoptimalizálás: értékeléseket elvégzése és fejlesztések végrehajtása a napelemes rendszerek hatékonyságának és teljesítményének növelése érdekében.

Technikai támogatás: Szakértelem biztosítása a napelemes telepítésekkel kapcsolatos hibaelhárításban és műszaki problémák megoldásában.

Megfelelőség: Minden mérnöki tevékenység során biztosítani kell az ipari szabványok, előírások és biztonsági protokollok betartását.

Elvárások:

Iskolai végzettség: Megújuló mérnöki, villamosmérnöki, vagy ehhez kapcsolódó szakirányú alapképzés. Felsőfokú végzettség előnyt jelent.

Tapasztalat: a napelemes rendszerek tervezésében, telepítésében és optimalizálásában.

Műszaki jártasság: A napelemes technológiák, a PV rendszertervező szoftverek és a releváns mérnöki eszközök ismerete

Elemző készség: Kiváló problémamegoldó képesség

Kommunikáció: Hatékony kommunikációs készségek, képesség a technikai információkat továbbítására mind a műszaki, mind a nem műszaki beállítottságú feleknek.

Nyelv: magyar, angol

 

Jelentkezést a shahria.tanzil@keeway.com-ra a bérigény megjelölésével kérjük.