Ugrás a tartalomhoz

Jótékonysági Mikulásfutás

Mozdulj meg értük! Jótékonysági Mikulásfutás a Duna korzón 2018. december 8-án. Nevezési díj tartós élelmiszer. A táv sétálva és babakocsival is teljesíthető!

A hagyományokhoz híven a város idén is szervez Jótékonysági Mikulásfutást a Duna korzón, december 8-án, szombaton délelőtt.
Regisztráció: 8.30-tól, rajt: 10.15 a „Fehér ház” elől.

A lényeg – itt most tényleg! – nem az eredmény, hanem a részvétel, legyünk minél többen!

A távot lehet akár gyalogolva, sétálva, babakocsit tolva stb. is teljesíteni, tehát kicsik és szülők is jöhetnek.A cél: tartós élelmiszer gyűjtése a rászorulóknak, amelyet a Karitasz segít kiosztani.

Mindenki nyer, hiszen minden induló kap majd érmet és egy kis gyomormelengető forró teát és zsíros kenyeret a beérkezéskor.

FONTOS: kérjük figyelembe venni, hogy a tartós élelmiszer lehetőleg NE liszt és cukor legyen, hanem olyasmi, ami vagy könnyebben élelemmé varázsolható vagy a rászorulóknak valóban luxus. Javaslataink: keksz, lekvár, méz, szörp, konzervek, tészta és tésztaszósz, nutella, füstölt kolbász, szalonna stb.

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a rendezvény ideje alatt a Duna korzó le lesz zárva 9.30-tól kb. 11.30-ig.
Szíves megértésüket ezúton  is köszönjük!

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Dobogóra ugrottak a lányok című bejegyzéshez

Dobogóra ugrottak a lányok

Az Országos egyéni és Egyköteles Kötélugró Bajnokságot Soroksáron rendezték meg 2023. november 4-5-én. A Szentendrei Kenguru Kötélugró DSK három korcsoportban képviseltette magát, lányaink kiemelkedően teljesítettek.

Kiemelt kép a Évzáró középiskolai röplabda torna című bejegyzéshez

Évzáró középiskolai röplabda torna

Mikulás és Karácsony között rendezték meg a MIKULÁCSONY röplabda tornát a szentendrei középiskolák között, ahol négy középiskola hét csapata mérte össze tudását.