Ugrás a tartalomhoz

Jótékonysági Mikulásfutás

Mozdulj meg értük! Jótékonysági Mikulásfutás a Duna korzón 2018. december 8-án. Nevezési díj tartós élelmiszer. A táv sétálva és babakocsival is teljesíthető!

A hagyományokhoz híven a város idén is szervez Jótékonysági Mikulásfutást a Duna korzón, december 8-án, szombaton délelőtt.
Regisztráció: 8.30-tól, rajt: 10.15 a „Fehér ház” elől.

A lényeg – itt most tényleg! – nem az eredmény, hanem a részvétel, legyünk minél többen!

A távot lehet akár gyalogolva, sétálva, babakocsit tolva stb. is teljesíteni, tehát kicsik és szülők is jöhetnek.A cél: tartós élelmiszer gyűjtése a rászorulóknak, amelyet a Karitasz segít kiosztani.

Mindenki nyer, hiszen minden induló kap majd érmet és egy kis gyomormelengető forró teát és zsíros kenyeret a beérkezéskor.

FONTOS: kérjük figyelembe venni, hogy a tartós élelmiszer lehetőleg NE liszt és cukor legyen, hanem olyasmi, ami vagy könnyebben élelemmé varázsolható vagy a rászorulóknak valóban luxus. Javaslataink: keksz, lekvár, méz, szörp, konzervek, tészta és tésztaszósz, nutella, füstölt kolbász, szalonna stb.

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a rendezvény ideje alatt a Duna korzó le lesz zárva 9.30-tól kb. 11.30-ig.
Szíves megértésüket ezúton  is köszönjük!

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Választások 2024 című bejegyzéshez

Választások 2024

6 órától 19 óráig lehet szavazni abban a szavazókörben, amelynek névjegyzékében szerepel a választó.