2021. 09. 26.

vasárnap

SZENTENDRE időjárás

Dübörög a SPAR webshopja – legyél a siker részese Te is!

2019. augusztus 08., 10:44

A SPAR Magyarország idén májustól indította el webshopját. A jelenleg már Budapest teljes területén és 38 környező településen elérhető, egyre népszerűbb szolgáltatás megkönnyíti, gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a bevásárlást. Az internetes áruház beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a visszajelzések szerint a vevők nemcsak a szolgáltatással és annak minőségével nagyon elégedettek, hanem kiemelték az udvarias kiszolgálást és a portál áttekinthetőségét is.


Az online áruház egyik kiszállítási bázisa és személyes átvételi pontja Szentendrén működik. A jelentősen megnövekedett vásárlói érdeklődés miatt szentendrei hipermarket áruházunkba az áruk összekészítéséért felelős, úgynevezett „picker” munkatársakat, árufeltöltőket, illetve a termékek kiszállításáért felelős sofőr kollégákat keresünk.

A versenyképes alapjövedelem mellett számos béren kívüli juttatást kínálunk, emellett támogatjuk szakmai fejlődésedet. Ha szeretnél egy összetartó, dinamikus csapat tagja lenni és szereted az önálló, felelősségteljes munkát, akkor jelentkezz a következő elérhetőségeken:
+36 20 823 8554, allas@spar.hu!