Ugrás a tartalomhoz

Anya(g)i biztonság: ingyenes, online pénzügyi nevelés tréning szülőknek!

Az országos Imami Egyesület 5 alkalmas, internetes pénzügyi nevelés tréninget szervez szülőknek, melyre 2020. január 30-ig még lehet jelentkezni. A résztvevők gyakorlati segítséget kapnak a családi költségvetés elkészítéséhez  és megismerik az eredményes pénzügyi nevelés alapjait, óvodás – kisiskolás, illetve kamasz gyermeket nevelő szülőkre szabva.

A pénz, a pénz beosztása és kezelése ma már olyan téma, amivel minden szülőnek foglalkoznia kell. Ahogy a gyermeknevelést, úgy a pénzügyi nevelést sem tanítják az iskolában, így nem könnyű megtanítani gyermekeinknek, hogyan bánjanak jól a pénzzel!

Milyen módszerekkel fejleszthető egy gyermek pénzügyi intelligenciája? Miben más egy ovis, egy kisiskolás, és egy kamasz gyermek pénzügyi nevelése? Milyenek a jól működő „zsebpénz szabályok”? Miért és hogyan érdemes családi költségvetést készíteni?

A gyakorlatias online tanfolyamon ezekre a kérdésekre is választ ad Himer Csilla pénzpedagógus, pénzügyi coach, akinek számos cikke és két könyve is megjelent a témában.

Az online tréningen 2020 februárjában, öt egymást követő szombat délután lehet részt venni otthonról, kényelmesen, hiszen a részvételhez csak számítógép, laptop, vagy mobiltelefon és internetkapcsolat szükséges.

A tréningek a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Miniszterelnökség támogatásával valósulnak meg, ezért a részvétel a szülőknek ingyenes.

További információ: Gellén Nóra elnök, 06 70/350-2099, email: gellennora@imami.hu

http://imami.hu/

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Választások 2024 című bejegyzéshez

Választások 2024

6 órától 19 óráig lehet szavazni abban a szavazókörben, amelynek névjegyzékében szerepel a választó.