Ugrás a tartalomhoz

Tovább szépül a játszótér

Április 29-én ünnepélyesen is átadták a Vasvári út 41. számú épület mögötti kis játszóteret, ahol április elejétől új hinta, csúszda, egy nagy egyensúlyozó-mászó elem, illetve felújított homokozó várja a gyerekeket.

Verseghi-Nagy Miklós köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy a lakók elkezdték használni, belakni a játszótérnek is helyet adó ki füves területet, és biztatta őket, hogy gondolkodjanak azon, hogyan lehetne padokkal vagy egyéb módon a teret még komfortosabban, az igényeiknek megfelelően berendezni. Hozzátette, hogy a sövény telepítéséhez szükséges 100 tő fagyalt már megvásárolták, elültetésre vár.

Dombay Zsolt, a terület önkormányzati képviselője megköszönte a környékbeli lakóknak, hogy megkeresték őt ötletükkel. A játszótér kialakítása után a következő lépés a sövényültetés, amellyel a teret elválasztják a parkolótól. A játszótér melletti füves terület alkalmas a focizásra, ehhez már megrendelte a focikapukat. Javasolta, hogy a sövényültetésre jelöljenek ki egy napot, és a közös munkát bográcsozással tegyék élvezetesebbé.

A játszótér felújítása közel kétmillió Ft-ba került, a kivitelező a Játszópark Kft. volt.

 

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Választások 2024 című bejegyzéshez

Választások 2024

6 órától 19 óráig lehet szavazni abban a szavazókörben, amelynek névjegyzékében szerepel a választó.