Ugrás a tartalomhoz

Sütizz Gergő gyógyulásáért!

Az advent sajnos nem mindenkinek jelenti az önfeledt készülődés időszakát. Van egy négygyermekes pilisszentkereszti család, ahol most nagy és gyors segítségre van szükség. Gergő 4 éves kora óta küzd daganatos betegséggel. Egyszer már úgy tűnt, végleg legyőzte. Tünetmentes volt, de idén novemberben, váratlanul újra kiújult a betegsége.  2019. november 30-án, szombaton két helyszínen is gyűjtést szerveznek Szentendrén az anyukák, a védőnők, a Szentendrei Kulturális Központ és a Rotary Club Szentendre Gergő gyógyulásáért. 8 órától 12:30-ig a Bükkös-parti piacon szervezik az adománygyűjtést. 13 és 19 óra között pedig a Rotary Klub Szentendre a Fő téren, pavilonjában fogadja a segítő szándékú emberek adományát.

Gergő 4 éves kora óta küzd daganatos betegséggel. Egyszer már úgy tűnt, végleg legyőzte. Tünetmentes volt, de idén novemberben, váratlanul újra kiújult a betegsége. Agytumorral küzd. Gergő most 15 éves. Szeretne úgy élni, mint bármelyik más hasonló korú kisfiú, de betegsége miatt nem tud. Az élete most nem az önfeledtségről szól, küzd minden nap. Most épp azért, hogy megkapja a legjobb terápiát. Itthon erre nincs lehetősége, egy német klinikán viszont személyre szabott kezelés vár rá. Ha lesz rá pénz. A család jelenlegi anyagi helyzetében nem engedheti meg a 35-40 millió forintos kezelést. Ráadásul nemcsak a pénz, az idő is szorít. Gergő terápiája december 2-án kezdődne.

Ezért most összefogásra és gyors segítségnyújtásra van szükségük. Szombaton, november 30-án két helyszínen is gyűjtést szerveznek az anyukák, a védőnők, a Szentendrei Kulturális Központ és a Rotary Club Szentendre:

8 órától 12:30-ig a Bükkös-parti piacon szervezik az adománygyűjtést.

13 és 19 óra között pedig a Rotary Klub Szentendre a Fő téren, pavilonjában fogadja a segítő szándékú emberek adományát.

Az adományozók édességet, süteményt, forró italt kapnak segítségükért.
Köszönjük, ha jelenlétével és adományával hozzásegíti a kisfiút a gyógyuláshoz.

Aki szívesen részt venne a sütemény sütésben vagy árusításban csatlakozzon a Sütivásár Gergő gyógyulásáért csoporthoz, ahol minden részletet megtalál a szervezésről.

Aki nem tud részt venni személyesen az adománygyűjtésen, de szeretne segíteni Gergő gyógyulásában, bankszámlaszámra tud utalni:
Magánszemélyek: Balla Szilvia Mária 11773425-04608239-00000000
Cégek ezen közhasznú alapítványon keresztül : Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány
10918001-00000061-69770044

A közleményben fontos feltüntetni: Közérdekű adakozás Balla Gergő gyógyulásáért!

Részletes információ az Összefogás Gergő gyógyulásáért facebook oldalon olvasható, az adománygyűjtés állása pedig ezen az oldalon: https://paypal.me/pools/c/8k7cd4b9bw

További cikkeink a témában