Ugrás a tartalomhoz

Közterületi vadgesztenyefák és platánfák permetezése

Június 26. és július 14. között kerül sor városunk közterületein a vadgesztenyefák és platánfák permetezésére. A felhasználás során kijuttatandó szer a melegvérűekre nem veszélyes.

 

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy városunk közterületein a vadgesztenyefák és platánfák permetezését június 26. és július 14. között végzik, a munkavégzés kezdeti időpontja a változékony időjárás miatt bizonytalan.

A fenti időszakban 129 fa permetezésére kerül sor az alábbi területeken: Pannónia-telep, HÉV-állomás és környéke, a Belváros, Izbég, Pismány, Püspökmajor-lakótelep, Füzespark, Vasvári-lakótelep, Kálvária tér, Szabadkai utca.

Permetezéshez felhasznált szerek: Runner 2F (rovarölő), Tazer 250 SC (gombaölő), Vektafid A (rovarölő), Mospilan 20 SG (rovarölő). A felhasználás során kijuttatandó szer a melegvérűekre nem veszélyes, illetve az esetlegesen eszközökre (pl.: gépjármű) kijutó permetszer károsodást nem okoz.

Kérjük, jelezzék felénk, ha a permetezendő díszfák 10 méteres körzetében érő gyümölcsfa, illetve zöldségfélék (kerítésen belül) találhatók. Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: 14 nap.

Észrevételükkel Szentendre Város Központi Ügyfélszolgálatát keressék:

Duna korzó 18.; (26) 300-407, ugyfelszolgalat@szentendre.hu;

Ügyfélfogadási idő: H: 8-20; K: 8-16; SZ: 8-16; Cs: 8-16; P: 8-12; Ebédidő: 12-13)

Köszönjük megértésüket!

További cikkeink a témában