Ugrás a tartalomhoz

Kárt okozó vadak lakott területen

Figyelem!

lakott területen kárt okozó vadak száma sajnos továbbra sem csökken, ezért a Szentendrei  Közös Önkormányzati Hivatal vadászok bevonásával tovább folytatja az okozott károkozások csökkentését, melyre a Szentendrei Rendőrkapitányság 13090/3370-1/2018.ált. számú határozatával megkaptuk az engedélyt.

A kiadott engedély alapján 2018. október 17-ig Pismány, Petyina, Tyúkosdűlő, Boldogtanya, Szarvashegy, Izbég területek mellett a Vasúti villasor környékére, valamint a Pomázi köz részeken történik a kárt okozó vadak létszám apasztása. A megbízott személyek megbízólevéllel ellátva keresik fel a vaddisznók által látogatott területeket, tevékenységüket délután 16.00 óra és reggel 06.00 óra közötti időszakban látják el.

Amennyiben Ön is vaddisznó(ka)t észlel környezetében, azt bejelentheti pontos név, cím, elérhetőséggel a Városi Ügyfélszolgálaton a 06-26-300-407-es telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@szentendre.hu e-mail címen, melyet továbbítunk a szakemberek felé, hogy minél előbb megkezdhessék tevékenységüket az állatok előfordulási helyein.

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Választások 2024 című bejegyzéshez

Választások 2024

6 órától 19 óráig lehet szavazni abban a szavazókörben, amelynek névjegyzékében szerepel a választó.