Ugrás a tartalomhoz

Heti lapszemle

Hosszú Katinka férjhez megy, S. Annát elkapták, Superman Szentendrén -ez történt a héten

augusztus 12-19.

Ezen a héten is szabadságra mentek a hírek, tegyen ön is így, ha teheti!

Tatárszentgyörgy mellett küzdöttek a lángokkal a város önkéntes tűzoltói – számoltak be a szomorú eseményről Facebook oldalukon. Az augusztus 18-án keletkezett tűz 600 hektáron pusztított 12 település önkéntes, hivatásos és önkormányzati tűzoltói vettek részt, erőgépeket és honvédségi helikopert is bevetettek a tűz megfékezésére. Augusztus 19-re már 1000 hektár lángolt, a tűzoltók folyamatosan oltják a lángokat.

Forrás: Szentendre Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület FB oldala
Tolvajt fogtak, mindent bevallott

A police.hu-n jelent meg, hogy ismételten elkapták S. Annát, aki hajléktalansága mellett időnként lopott is. Ez történt Pomázon májusban, amikor egy békésen iszogató ember tárcáját lopta el, majd néhány nap múlva egy éppen boltba igyekvő idős asszony pénztárcáját tette magáéva. De az is előfordult, hogy a segítségére siető férfi házába osont be, és vitt el onnan értékeket, de ajtókat is betört, ha arról volt szó. ” A lopásokkal közel félmillió forintos kárt okozott, de a rongálások helyreállításának költségei is több tízezer forintra rúgnak.” – írta a rendőrség közleményében.

Végül egy júliusi kerékpárlopást követően, augusztus 11-én fogták el a 24 éves S. Annát, Szentendre belvárosában. A Szentendrei Rendőrkapitányság öt rendbeli lopás vétségének, információs rendszerrel elkövetett csalás és kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást, továbbá vizsgálják, hogy összefüggésbe hozható-e több, korábban elkövetett bűncselekménnyel.

Hosszú Katinka Szentendrén megy férjhez

A Bors számolt be arról, hogy Hosszú Katinka újraházasodik. Az úszónő teljes titoktartás közepette, augusztus végén, Szentendrén tartja az esküvőjét. Hogy, hol, az egyelőre nem szivárgott ki, és állítólag a menyasszony arra kérte a vendégeket, hogy egy fotó se kerüljön ki a közösségi médiába.

Superman és Wonder Woman színre lép 

A Blikk címe szerint nem máshol, mint Szentendrén került forró helyzetbe Superman és Wonder Woman, amire évtizedek óta várnak a rajongók. Ennek némileg ellentmond, hogy a darab, amit ezzel a felütéssel tálalnak a  „A feleség negyvennél kezdődik” – címet viseli. A főszereplők Beleznay Endre és Pikali Gerda, és a Szentendrei Teátrum műsorában tekinthető meg.

Címlapkép: Pixabay

További cikkeink a témában