Ugrás a tartalomhoz

Hírösszefoglaló – július 21.

  • A Hulladékudvarban zajló műszaki felújítási munkák miatt ma zárva van az udvar. A felújítás további ideje alatt az udvar nyitva lesz, de néhány napig a teherportai sorompós bejáratot lehet használni az udvarba történő behajtáshoz.
  • Július 18-án, szombaton tették le esküjüket a Magyar Honvédség Altiszti Akadémián 2020-ban végzett honvéd altisztek a Hősök terén. Az ünnepélyes eseményen beszédet mondott Benkő Tibor, Magyarország honvédelmi minisztere és Korom Ferenc vezérezredes, a Magyar Honvédség parancsnoka.
  • Letört faág parkoló autókat veszélyeztetett vasárnap éjszaka a Rab Ráby téren. A több méter hosszú ágat a szentendrei hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel, kötelek segítségével távolították el, szüntették meg a veszélyhelyzetet. (Forrás: Csámpai Attila tű. százados, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, megyei szóvivő)
  • 491 iskolában lesz iskolaőr szeptembertől, városunkban két intézményben, az Izbégi Általános Iskolában és a Petzelt József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolában. A rendőrség várja iskolaőrök jelentkezését. A jelentkezéseket elektronikus úton a területi rendőri szervek e-mail címére, vagy személyesen bármely rendőri szervnél lehet leadni.

További cikkeink a témában