Ugrás a tartalomhoz

Fotópályázat szentendrei középiskolásoknak

Az októberben újjáalakult Szentendrei Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat fotópályázatot hirdet szentendrei középiskolások részére. A művek bemutatásának helyszínét a Hamvas Béla Könyvtár biztosítja. A pályaműveknek a diákok lengyel kapcsolatairól, úti élményeiről (városok, tájak, jellegzetes és fontos lengyel történelmi, építészeti sajátosságokról, múzeumi élményekről) kell szólniuk.

Egy pályázó maximum öt képpel pályázhat, és egy képe kerül a kiállításba, a zsűri döntése alapján. Kérjük digitális formában 300 dpi és 3000x 2000 képpont felbontásban. A képek A3 méretben lesznek kiállítva.

Ehhez kapcsolódóan szeretnénk az izbégi iskolások képeit összegyűjteni, melyek a lengyel pionírok 70-es évekbeli Park tábori nyaralásáról, illetve az izbégi gyerekek lengyelországi útjáról szólnak. Elegendő beérkezett kép esetén külön kiállításban szerepeltetnénk a szkennelt, javított, nagyított fotókat egy másik időpontban.

A pályaműveket a miniator2@gmail címre, vagy 2000 Szentendre, Frangepán utca 16. szám alá, Lengyel Önkormányzat nevére telefonszám és e-mail cím feltüntetésével kérjük.

Beküldési határidő: április 6, hétfő

Megnyitó: április 14. kedd 17 óra, a Hamvas Béla könyvtár előcsarnokában

További cikkeink a témában