Ugrás a tartalomhoz

Felhívás városi nagytakarításra

Szentendre Város Önkormányzata a városi zöldfelületek karbantartása érdekében tavaszi takarítási akciót hirdet. A program keretében az önkormányzat díjmentesen elszállíttatja a kerti munkák során felhalmozódott faleveleket, ágakat, gallyakat és fűnyesedéket a háztartásoktól.

Kérjük, hogy a zsákba helyezett faleveleket és fűnyesedéket, illetve a legfeljebb 1 m hosszú darabokra aprított és összekötegelt gallyakat oly módon helyezzék el ingatlanjuk elé, hogy az a közlekedést ne akadályozza. A zsákokat és kötegeket legkésőbb a szállítás meghirdetett napján reggel 6 óráig kell kihelyezni az ingatlan elé.

Az elszállítás az alábbi napokon, az alábbi felosztásban történik:

2018. április 21.

Körzet: Pismány (Sztaravodai út – Dunakanyar krt. – Cseresznyés út – Napos sétány által határolt terület)

2018. április 22.

Körzet: Boldogtanya – Petyina – Tyúkosdűlő – Papsziget – Szarvashegy városrészek, valamint az Ady Endre út

Azokban az utcákban, melyek gyűjtőjárművel nem megközelíthetők, az ingatlanhoz legközelebb eső, a járat által megközelíthető útvonal mellől történik a szállítás. Kérjük, az akcióval kapcsolatban felmerülő további kérdéseivel keresse ügyfélszolgálatunkat a 26/300-407-es telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@szentendre.hu e-mail címen.

 

Együttműködő segítségüket megköszönve:

Szentendre Város Önkormányzata

 

2018. április 14.

Körzet: Püspökmajor lakótelep és környéke (László telep – Kovács L. u. – Dunakanyar krt. – Vasúti Villasor által határolt terület) Pannónia telep (Vasúti Villasor – Pannónia u. – Telep u. – Dera patak által határolt terület)

2018. április 15.

Körzet: Belváros (Dunakanyar krt. – Duna által határolt terület) Izbég (Kovács L.u. – Füzespark – Vasvári ltp. – Sztaravodai út – Dömörkapu által határolt terület)

 

További cikkeink a témában