Ugrás a tartalomhoz

Vizes kalandok a 10 éves V8 uszodában

Kalandra fel! felkiáltással vizes kalandpark és sok más születésnapi meglepetés várja a gyerekeket és a felnőtteket a V8-ban 2019. április 27-én, szombaton a V8 Uszoda és Szabadidőközpont 10. születésnapi ünnepségén.


Idén ünnepli 10. születésnapját a város uszodája, közismert nevén a V8. A népszerű szabadidőcentrum különleges programsorral készül ez alkalomból a szentendreiek számára, de merőben más arcát mutatja, mint amit megszokhattunk. Az izgalmas sportjátékokkal a V8 minden zegét-zugát belakják a szervezők, olyan programokat kínálnak, melyeket csakis ezen a napon lehet kipróbálni a V8-ban. A rendezvény szlogenje is jelzi, hogy itt valami szokatlan, valami rendkívüli készül ezen a napon: A V8, ahogy még nem próbáltad.

PROGRAMOK:

Április utolsó szombatján tehát már reggel 9-től party-hangulat vár mindenkit az épületben. A földszinten lesz például különleges bicikli, úgynevezett SmooGo Bike, melyre rápattanva mindenki saját maga facsarhat – tekerhet friss gyümölcsből innivalót, frissítőt. Ugyanitt helyeznek el egy sporthajót fotózkodásra, és a legkisebbek kedvencét, az ugrálóvárat.

A V8 elsősorban városi uszoda. Április 27-én is tagadhatatlanul az marad, bár merőben másképp fog kinézni például a nagymedence. Ahol az év többi napján a V8-ban tevékenykedő sportegyesületek komoly és kemény edzésekkel várják a gyerekeket és a felnőtteket, most, a 10. szülinapon vízi, vízalatti ügyességi játékokkal, próbákkal és kihívásokkal készülnek számukra. Az uszoda első emeletén a tanmedence és a nagymedence egyetlen napra vizes kalandparkká alakul át! A tanmedence vizes játszóház lesz, ahol a kisebb gyerekeket a Vizipók SE izgalmas kincskereső váltóversenyei, mini vízilabda mérkőzések várják. Az 1-4 éves kicsik szüleikkel játékos fejlesztő foglalkozásokon vehetnek részt.

A nagymedence minden sávjában más-más játékos és ügyességi kihívás vár mindenkit. Rafting, azaz kajakozás ügyességi pályán és SUP, azaz: evezés szörfdeszkán, a Vadvizes SE szervezésében, víz alatti kincsvadászat a SZEF SE oktatóival, víz alatti játékok a
Gyógyúszók SE irányításával, labdás kalandok a Danubius Sportegyesülettel, vízi légvár, mászófal, csúszda a KÓPÉ-Elevenek csapatával, és ha ez még mind nem elég, ki lehet próbálni a deszkás lufiúszást Gólya Zsolttal. Ez meg mi lehet? A helyszínen kiderül!

Csobbanás után szellemi torna és „szárazföldi” játékok várják a családokat. Az aulában és a konferenciatermekben családokat, baráti társaságokat várnak Smart-room, azaz fejtörő szobával, Lego-műhellyel és Nerf-pályával. Az Offline Center Pontnál bowlingozni, biliárdozni, csocsózni és pingpongozni lehet. A gyerekek kipróbálhatják a csillámtetoválást és az éremeső dobogón fotózkodhatnak érmeikkel, kupáikkal, melyeket ezért érdemes lesz magukkal hozni.

Az épület tetőterén ezen a napon nyitják meg a Szentendrén egyedülálló V8 Minigolfpályát és a V8 Mezítlábas Parkot. A 10 lyukas minigolfpálya izgalmas minőségi szórakozásnak ígérkezik a családok, baráti társaságok számára, és nemcsak a gyerekeknek. Mezítlábas park sincs a városban még egy. Ez egy olyan pálya, amin a gyerekek-felnőttek mezítláb végighaladva kipróbálhatják a régen elfeledett mezítlábas járás élményét, megtapasztalják majd, milyen érzés a talpukkal végigtapogatni és akár csukott szemmel felismerni a különböző felületeket, anyagokat. A többi szabadidős elemmel ellentétben a V8 Minigolf pálya és a Mezítlábas Park egész nyáron fogadja a játékos kedvű gyerekeket, fiatalokat, baráti társaságokat, családokat.

17 órától kezdődik a KÓPÉ UVSE szervezésében az ünnepi V8 vízilabda kupa, melyen a KÓPÉ méri össze tudását a Monor SE és az Oázis SK csapatával.

Részvétel és belépés:

A nagy érdeklődésre való tekintettel és a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében az eseményre regisztrálni kell a V8 honlapján: www.v-8.hu

A belépés 6 év alatti gyerekeknek ingyenes, a 6-18 éveseknek 500 Ft, a felnőtteknek 1000 Ft a belépő, mely levásárolható a V8 Uszoda uszoda, wellness bowling vagy biliárd részlegein.

NYEREMÉNY:

A résztvevők között a születésnap utáni héten értékes családi
nyereményeket, társasjátékokat, szolgáltatásokat sorsolnak ki a V8 facebook oldalán, a fődíj: egy 20 fős születésnapi party, tortával,
a V8 bowling-biliárd részlegén!

Április 27-én mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

További cikkeink a témában