Ugrás a tartalomhoz

Szavazzunk orvosainkra!  

 

Május 10-ig Ön is beküldheti történetét „Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázatra, a http://www.evpraxisa.hu/ajanl oldalon! Tavaly dr. Hasitz Ágnes háziorvos az ötödik helyen szerepelt a betegek ajánlásában, idén Szentendréről eddig dr. Gombás Katalin, dr. Bartha Zsolt és dr. Szoltsányi Gábor kapott ajánlást a hálás páciensektől. Pár hétig pedig még az idei Szent-Györgyi Albert-díjra felterjesztett szentendrei orvosokra is szavazhat: http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas-allasa/?regio=Nyugat. Dr. Gombás Katalin, dr. Bartha Zsolt és dr. Szoltsányi Gábor háziorvosok, dr. Horváth Szabolcs neurológus és dr. Lőrincz István szülész-nőgyógyász főorvos szerepel a jelöltek között.

Az év praxisa a Kárpát-medencében

A pályázatra legalább 10-15 mondatot várnak legkedvesebb orvosáról, rendelőjéről, és persze saját tapasztalatairól! A legjobb történetek szereplői közül az Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár vezette tizenegy tagú zsűri választja majd  ki azt a 10 magyarországi, illetve 10 határon túli háziorvost és csapatát, akikre május 20-tól június 2-ig  az internetes portálon szavazhatnak majd a betegek.
A zsűri tagjai Berszán Lajos atya, gyimesfelsőloki plébános, Béres Klára a Béres Gyógyszergyár kommunikációs igazgatója, a Béres Alapítvány elnöke, Tóth Róbert az Egis kereskedelmi igazgatója Dr. Horváth Ildikó Dr. Farsang Csaba Dr. Kásler Miklós és Dr. Rurik Imre professzorok, Debreceni Mihály az MTVA felelős szerkesztője, Sztankó Péter a Webbeteg ügyvezető igazgatója.
A díjátadón a nyertes háziorvosok az erkölcsi megbecsülésen túl értékes orvosdiagnosztikai eszközöket vehetnek át a pályázatot támogató cégek felajánlásainak köszönhetően.
Egy-egy életmentő, vagy éppen hétköznapi  történet megírásával és elküldésével a páciensek mellett , polgármesteri hivatalok, idős otthonok, iskolák, könyvtárak, de plébániák, szakmai és civil szervezetek , szerkesztőségek is  ajánlhatják háziorvosukat május 10-ig itthonról, de Erdélyből, a Felvidékről, Kárpátaljáról és a Vajdaságból is!

A történeteket ide várják: http://www.evpraxisa.hu/ajanl

 

Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj

Hét közönség díjat és két szakmai díjat ítélnek oda 2018-ban is a magyarországi orvosoknak. A díjra jelöltek közül a nagyközönség választja ki az idei év 7 közönség díjasát. Ezen felül 2 szakmai díjat nyújtanak át minden évben. A díjátadó ünnepség 2018. április 26-án Budapesten, a Magyar Tudomány Akadémia székházában lévő Akadémia Klub Kodály-termében kerül megrendezésre.

Szavazatát itt leadhatja: http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas-allasa/?regio=Nyugat

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Választások 2024 című bejegyzéshez

Választások 2024

6 órától 19 óráig lehet szavazni abban a szavazókörben, amelynek névjegyzékében szerepel a választó.