Ugrás a tartalomhoz

Sikeres Holdovi bál

2020. február 22-én 10. alkalommal rendezte meg a Hold utcai óvoda az alapítványi bálját. A Gyermekeink Jövőjéért Alapítvány e jeles eseményének – idén is, már 9. alkalommal – a Thermal Hotel Visegrád adott otthont.

Az este folyamán a Pink Panthers rock and roll csoport növendékei örvendeztették meg a vendégeket, majd a páratlan svédasztalos vacsora után Schwartz Dávid sztárfellépő emelte előadásával az est fényét. A hangulat – mint mindig – ismételten kiváló volt. Az éjfélkor megrendezésre került tombolasorsoláson pedig értékes ajándékok találtak gazdára, melyeket a szülők és a szentendrei vállalkozók ajánlottak fel.

Bálunk idén is sikeres volt. A bevétel 568 000 Ft volt, amit az alapítvány számláján lévő összeggel kiegészítve az óvodaudvar korszerűsítésére, a teraszárnyékolás befejezésére és a környezeti neveléshez szükséges eszközök beszerzésére fordítunk.

Köszönettel tartozunk a Szülőknek, a Thermal Hotel Visegrádnak és azon vállalkozóknak, akik felajánlották a báli tombola nyereményeit.

További cikkeink a témában