Ugrás a tartalomhoz

Kiemelkedő egyéni sporteredmények

2023.szeptember 23-án, szombaton rendezték meg a Szigetmonostori terepfutó versenyt. A Futapest szervezése alatt több száz futó állt rajthoz 5 km-es és 10 km-es távokon

TRIATLON

Bíró Máté az SZKHSE versenyzője a 4,6 km-es távot 21 perc 36 mp alatt teljesítette, így korosztályában a negyedik, míg abszolútban a 10. helyet szerezte meg. Gratulálunk!

VÍVÁS

Végh Péter a szentendrei Móricz Zsigmond Gimnázium tanulója a 10. osztályt Németországban, Freiburgban a Faust Gymnasiumban végzi egy diákcsere program keretében. Hat éve kezdte a párbajtőrt, kiutazása előtt az FTC színeiben versenyzett. A sportot Németországban is folytatja, jelenleg az SV Waldkirch Egyesület igazolt versenyzője. Első tartományi megmérettetésén a 44 indulóból a 3. helyet szerezte meg. Bravó!

Végh Péter

LOVASTUSA 

Panov Maxim a CCN** 1. helyét (kategória és abszolút sorrend) szerezte meg a Bábolna Lovastusa Versenyen, pedig az időjárás nem volt épp kegyes. Az eddigi két bábolnai rendezvény rendkívüli időjárása után az augusztusi verseny is egy hőhullám csúcsán, magas páratartalom mellett, szinte fullasztó hőségben került megrendezésre. A hőség miatt minden nap korán kezdődtek a versenyszámok, hogy a magasabb terhelésű kategóriák még az extrém meleg előtt befejeződhessenek. Maxim keményen dolgozott az elmúlt hónapokban, és ez meg is hozta az eredményét.

Panov Maxim

Az írás a Szentendre és Vidéke 2023. október 11-ei lapszámában jelent meg.

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Dobogóra ugrottak a lányok című bejegyzéshez

Dobogóra ugrottak a lányok

Az Országos egyéni és Egyköteles Kötélugró Bajnokságot Soroksáron rendezték meg 2023. november 4-5-én. A Szentendrei Kenguru Kötélugró DSK három korcsoportban képviseltette magát, lányaink kiemelkedően teljesítettek.