Ugrás a tartalomhoz

SPORT

Elismerő díjat vehettek át a strandkézis hölgyek

Pest Vármegye Közgyűlése felnőtt korosztályban AZ ÉV LEGJOBB PEST VÁRMEGYEI CSAPATA elismerésben részesítette a SZENTENDREI NŐI KÉZILABDA EGYLET strandkézilabda csapatát.

A Sportkarácsony Pest vármegye amatőr és professzionális sportolóinak találkozója. Különleges alkalom, amikor Pest Vármegye Közgyűlése köszönetet mond mindazoknak, akik kimagasló, példamutató teljesítményt nyújtottak. A 2023-as évben a szentendrei strandkézilabdás lányok érdemelték ki a felnőtt csapat kategória legjobbjának járó díját.

Az 1997-ben alakult egyesület az utánpótlás és a felnőtt korosztályban is versenyez a nemzeti bajnokságban. Nyáron a strandkézilabdáé a főszerep. Az idei évben Magyar Kupa győzelmet és Magyar Bajnoki címet szereztek a hölgyek. Az European Beach Tour sorozat keretein belül Törökországban a 8., Portugáliában a 6. helyet szerezték meg.

A csapat edzői: Rapi Róbert és Gróz-Rovnyai Mariann

A csapat tagjai: Benzsay Rebeka, Braun Laura Csenge, Farkas Tekla, Fehér Virág, Friebesz Fanni, Gróz Kitti, Kemenczik Martina, Kókai Ágnes, Kovács Rebecca, Nagy Alexandra, Uhrin Lili, Sütő Sára, Szűcs Fanni, Tóth Emese, Tóth Krisztina, Zsigmond Adrienn, Vajda Luca, Valkusz-Vigh Viktória és Vitovszki Veronika.

A díjat átvette: Rapi Róbert vezetőedző és Gróz-Rovnyai Mariann edző. Gratulálunk a csapatnak és várjuk a további szép eredményeket.

Az írás a Szentendre és Vidéke 2024. január 31-ei lapszámában jelent meg.

Fotó: Gergi Erna

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Választások 2024 című bejegyzéshez

Választások 2024

6 órától 19 óráig lehet szavazni abban a szavazókörben, amelynek névjegyzékében szerepel a választó.