Ugrás a tartalomhoz

Európa Bajnokságra készülnek a Piramis SE karatékái

2023. november 4-én Strasbourgban kezdetét veszi az idei év legrangosabb eseménye, az 50. Wadokai Karete Európa bajnokság. A Piramis Sportegyesület tizennyolc fős delegációval vesz részt a versenyen.

Tóth Attila vezetőedzővel tizennyolc karatéka indul útnak november elején Strasbourgba, hogy részt vegyenek az Európa Bajnokságon. A fiatalok nagyon motiváltak, jelenleg minden idejüket és energiájukat a versenyre való felkészülés tölti ki. 

Minden okunk megvan arra, hogy szép eredményeket várjunk tőlük. A tavalyi évben több EB aranyéremmel is gazdagították az eredménytáblájukat. 

Suhajda Vanda, Lisal Dávid, a felnőtt női kata csapat és a kadett női csapat is címvédőként indulnak. Péter Patrik, Kollár Eszter és a felnőtt férfi kata csapat egy éve egy hajszállal maradt le a dobogó legfelső fokáról, így ők az idén bizonyíthatják, hogy fel tudnak érni a csúcsra. 

A csapat tagjai még: Boda Máté, Bereczki Roland, Egei Ákos, Nagy Emily, Bokori Kata, Horváth Jázmin, Kollár András, Janky Zsombor, Zakar Anna, Siska Csongor, Kiss Luca, Üveges Gréta, Tóth Péter

Sok sikert kívánunk a szerepléshez!

Gergi Erna

Az írás a Szentendre és Vidéke 2023. október 11-ei lapszámában jelent meg.

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Dobogóra ugrottak a lányok című bejegyzéshez

Dobogóra ugrottak a lányok

Az Országos egyéni és Egyköteles Kötélugró Bajnokságot Soroksáron rendezték meg 2023. november 4-5-én. A Szentendrei Kenguru Kötélugró DSK három korcsoportban képviseltette magát, lányaink kiemelkedően teljesítettek.