Ugrás a tartalomhoz

Útlezárás futóverseny miatt

Június 8-9-én ismét megrendezésre kerülnek a Salomon Ultra-Trail® Hungary terepfutó versenyek. Szentendrén a verseny miatt a Lázár cár tér, illetve a Duna korzó le lesz zárva a Péter-Pál utca és a Lázár cár tér között 2019. június 8. szombat reggel 6-tól június 9. vasárnap éjfélig. Június 8-án, szombaton 16-17 óra között a Postás strandon várják a gyerekeket a Salomon Ultra-Kids futóversenyre!

A verseny az ország legnagyobb terepfutó versenye, 30, 54, 84 és 112 km-es távokon indulnak a futók Szentendréről, illetve Visegrádról, és a Pilis / Visegrádi-hegységben futó útvonal leküzdése után Szentendrén érnek célba. Rajtok vasárnap 00:00. 02:00, 09:00 órakor lesznek Szentendréről és 10:00-kor Visegrádról. Valamennyi táv eredményhirdetésére vasárnap este 8-kor kerül sor, a Duna korzón. A belvárosban vasárnap a  Bükkös part – Kanonok u. – Fő tér – Bogdányi u. – Lázár cár tér – Duna korzó útvonalon lehet számítani futókra.

A rendezvényhez kapcsolódik a gyerekeknek meghirdetett futóverseny: június 8-án szombaton 16-17 óra között a Postás strandon. A nevezési díjakból befolyt összeget a Mosolygós Bölcsődésekért Alapítvány kapja.

További cikkeink a témában