2021. 10. 27.

szerda

SZENTENDRE időjárás

Tájékoztatás a fotós és videós pályázatok eredményeiről

2019. december 18., 12:00

Szentendre Város Önkormányzata nyílt pályázatot hirdetett fotós és videós szolgáltatások megrendelésére. A pályázat 2019. december 6-án zárult, a határidőig összesen 15 fotós és 12 videós pályázat érkezett be. 2019. december 16-án megszületett a döntés a pályázatok eredményéről, amelyet lentebb olvashatnak.

A nyilvános ajánlattételi felhívás tárgya keretmegállapodás alapján egyedi megrendelések szerint fotós, illetve videós szolgáltatás nyújtása Szentendre Város Önkormányzat rendezvényein, képviselő-testületi ülésein, lakossági fórumain, a megrendelő által megjelölt időpontban és helyszínen. A beszerzés tárgyát képezi a rögzített felvételek teljes felhasználási jogának átadása dokumentálási céllal és nyilvános – weboldalon, Facebook-on, Instagramon történő – megjelenés céljából.

A pályázatok értékelésénél pontozásos rendszert alkalmaztak. A pontok 50 százalékát a megajánlott ár, a másik 50 százalékát pedig a benyújtott alkotások minősége, a korábbi referenciák és a szakmai tapasztalat alkotta. Ennek értelmében beérkezett 15 fotós pályázatból 3, a 12 videós pályázatból 2 nyertes pályázat született.

A nyertes fotós pályázatokat Bácsi Róbert, Bellai László és Révai Sára, a nyertes videós pályázatokat Halper Dávid és a Visio Stúdió Film Bt. nyújtotta be. Az értesítés során az összes pályázó megkapta azt a táblázatot, melyben a pontszámokat rögzítették.