Ugrás a tartalomhoz

Szobortárlat 2.0 – 13 szentendrei szobrásszal

Fantasztikusan sikerült  a Szentendrei Lakástárlat Alapítvány Offline Centerben megrendezett Szobortárlat 2.0 eseményének megnyitója 2018. október 28-án. 13 szentendrei szobrász, 64 műve került elhelyezésre a korábbi Kerényi Jenő Szoborpark pavilonjában. Az esemény háziasszonya az ex-Café Rodin Galéria tulajdonosa, Kanyó Erika volt, aki rövid helytörténeti ismertetőt tartott, majd ezt követően Bodonyi Emőke művészettörténész nyitotta meg a tárlatot. A Lakástárlat Alapítvány – szokásához híven – pazar büfével látta vendégül az egybegyűlteket. Az érdeklődők nemcsak a kiállított szobrokban gyönyörködhettek, hanem beszélgethettek a művek alkotóival is.

A kiállítás november 4-ig minden nap 17-19 óra között ingyenesen látogatható, november 1-jén zárva.

Pezsgős finisszázs a művészekkel! Reggeli pezsgős finisszázzsal zárják az Offline Centerben az egyhetes Szobortárlat 2.0-t! Érdemes megtekinteni a kiállítást, hiszen jelen lesznek azok a művészek is, akik a megnyitóra nem tudtak eljönni: Farkas Ádám és Farkas Zsófia szobrászok.

Az Alapítvány mindenkit szeretettel vár egy jó kis beszélgetésre és pezsgős koccintásra november 4-én vasárnap 10 és 12 óra között!

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet itt lehet megtenni: kapcsolat@lakastarlat.hu

www.lakastarlat.hu

További cikkeink a témában