Ugrás a tartalomhoz

Szentendrei lányok a bajnokok!

A hétvégén, a Balatonbogláron sorra kerülő Magyar Strandkézilabda Bajnokság döntőjében az LV Sport Multichem Szentendrei Női Kézilabda Egylet csapata diadalmaskodott.

A Szentendrei NKE csapata nem talált legyőzőre a három nap folyamán, és szettet sem veszítve hódította el a magyar bajnoki címet. A szentendrei csapat ezzel a győzelemmel feltette a koronát az idei teljesítményére, hiszen június legelején az EBT Masters döntőn diadalmaskodott vereség nélkül, majd a Magyar Kupát hódította el még szintén júniusban. Júliusban a Lupa Cupon is nyerni tudtak, egyetlen vereségüket idén a Salgó kupa döntőjében a holland csapattól szenvedték el, egy felkészülési tornán. Az idei szenzációs sorozattal a Szentendre csapata bebiztosította részvételét az október végén Szicíliában sorra kerülő Strandkézilabda Bajnokok kupáján az országunk képviseletében. Természetesen címvédőként a nyár elején sorra kerülő EBT Masters döntőben is a Szentendrei lányok képviselik hazánkat. Azt hogy addig sem maradjunk strandkézilabda nélkül szintén a szentendrei lányok egy része és majdnem egy komplett szentendrei nevelésű
ifjúsági válogatott csapat biztosítja majd nekünk október elején, az ifjúsági olimpián.

A Multichem Szentendrei NKE Játékosai: Kókai Ágnes, Vitovszki Veronika, Gróz Kitti, Csiki Renáta, Kovács Rebecca, Bozsó Nóra Leila, Fekete Bozsana, Szűcs Fanni, Friebesz Fanni, Tóth Emese, Kretz Fruzsina, Kövi Kata, Zsigmond Adrienn, Vigh Viktória.

Végeredmény
Nők: 1. Multichem Szentendrei NKSE, 2. OVB Beach Girls DVSC, 3. LadyBugs, 4. 2 Cool ya, 5. Győri Strandkézilabda CSE, 6. Venice Beach Girls, 7. Glass Stúdió Nyúlon Túl, 8. HL-Euroscale-KFSE, 9. Lupa Lake BHC, 10. Strandépítők GIRLS, 11. Lucky Hands, 12. DESZ-épek SE
Külön érdekessége volt a tornának hogy az első 6 helyezett csapatban jelentős számmal voltak szentendrei vagy szentendrei nevelésű játékosok.

 

További cikkeink a témában