Ugrás a tartalomhoz

Szentendrei gólkirály

A Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatósága idén is – immár nyolcadik alkalommal – nagyszabású ünnepség keretében jutalmazta a 2018/2019-as versenyév Pest megyei labdarúgó és futsalbajnokságainak legeredményesebb góllövőit. A díjazottak között van Timár-Tóth Marcell, a Szentendrei Református Gimnázium 8. A osztályának diákja. Marci hat éve focizik a SZEFI színeiben, és a tavalyi, eredményes szezon alapján jutott a legjobbak közé. Gratulálunk!

Az ünnepi rendezvényen, október 10-én a Pest Megye Önkormányzatának Kossuth Lajos-termében az U14-es korosztálytól kezdve az ifjúsági és a felnőtt kategóriáig, a különböző Pest megyei korosztályos csapatok színeiben játszó gólkirályokat és gólkirálynőket köszöntötték. Az eseményen neves, a hazai színtéren valaha NB I-es gólkirályi címet szerzett prominens vendégek adták át a díjakat.

Timár-Tóth Marci mellett dicséret illeti csapattársait is, hiszen a labdarúgás olyan csapatsport, ahol nem csak a góllövői poszton kell jól teljesíteni ahhoz, hogy ilyen szép eredmények szülessenek.

A tavalyi szezonban a SZEFI U14-es és U15-ös csapatai egyaránt bajnokok lettek, Marci mindkét korosztályban játszott és az U14-ben lett gólkirály.

További cikkeink a témában