Ugrás a tartalomhoz

Sávváltás a Vasúti villasori építkezésnél

November közepén kezdődött a Vasúti villasor felújítása a 11-es úttól az Attila utcáig tartó szakaszon. Az építkezés miatt egyirányú forgalomkorlátozást vezettek be: a MOL benzinkúttól a 11-es főút felé: kihajtani csak egy sávban és jobbra (Budapest irányába) lehet. A lezárás továbbra is érvényben marad, de sávfordítással. A tervek szerint december 10-től a jelenleg lezárt terület lesz szabaddá téve a 11-es főútra való kanyarodáshoz, és lezárják a jelenleg használható sávot, így az autósok továbbra is használhatják az utat egy sávban és egy irányban. A sávváltáshoz kapcsolódóan kerül sor a Vasúti villasor és a SPAR közötti parkolórész fokozatos lezárására is a körforgalom kialakítása miatt. A parkoló hátsó részei, illetve a tavaly kialakított köves parkolórész továbbra is használható lesz!

Mint arról korábban már hírt adtunk, a projekt négy ütemben valósul meg. Az I. ütemben történik a Vasúti villasoron a csapadékcsatorna és a víznyelők építése, útfelújítás és a körforgalom kiépítése. Ezek a munkák várhatóan december végéig tartanak. A következő ütemekben kerül sor a vásárlói és a P+R parkoló felújítására, a belső körforgalom kiépítésére, a közvilágítási hálózat bővítésére. A teljes kivitelezés a tervek szerint február végéig tart, az időjárás függvényében.

A munkák okozta kényelmetlenség miatt Szentendre Város Önkormányzata kéri a lakosok türelmét és megértését. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel, bejelentésekkel a Városi Ügyfélszolgálatot lehet keresni: tel. (26) 300-407, e-mail: ugyfelszolgalat@szentendre.hu

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Választások 2024 című bejegyzéshez

Választások 2024

6 órától 19 óráig lehet szavazni abban a szavazókörben, amelynek névjegyzékében szerepel a választó.