Ugrás a tartalomhoz

Pszichológust keres az EFI

Szentendre Város Egészségügyi Intézményei Egészségfejlesztési Iroda pályázatot hirdet pszichológus munkakör betöltésére  teljes munkaidőben, határozott időszakra. A munkavégzés helye: Egészségfejlesztési Iroda, Szentendre, Kanonok utca 1.

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: egészséges életmód programok megvalósításában való részvétel, állapotfelmérések, népegészségügyi jelentőségű mentális betegségek szűrése, részvétel egészségtudatosságot fejlesztő csoportos tréningek vezetésében, részvétel az EFI adminisztrációs feladataiban.

Pályázati feltételek: pszichológus végzettség, felhasználói szintű számítógépes ismeretek (World, Excel, levelező program kezelése)

Pályázat részeként benyújtandó iratok: szakmai önéletrajz, végzettséget igazoló dokumentumok, működési engedély, kamarai tagság igazolása. Nyilatkozat, hogy a személyes adatokat a pályázat során kezelhetjük, valamint, hogy a pályázó a pályázati dokumentációt az elbírálás után visszakéri, vagy kéri a megsemmisítést, vagy hozzájárul, hogy az elbírálást követően maximum 6 hónapig Intézményünk megőrzi.

A munkakör betölthető: 2020. július 01.

Az illetmény megállapítására és juttatásokra az Egészségfejlesztési Iroda kialakításához és működéséhez kiírt pályázatban foglaltak az irányadóak.

A pályázatok benyújtásának módja: postai úton a Szentendre Város Egészségügyi Intézményei címére (2000 Szentendre, Kanonok utca 1. ). Kérjük a borítékon feltüntetni az EFI/2 /2018 azonosító számot, valamint a munkakör megnevezését: pszichológus-EFI. Elektronikus úton Dublinszki-Boda Péter intézményvezető részére az igazgato@szeirendelo.hu email címre.

További cikkeink a témában