Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a KULTKÖLTÉSZET – A költő te magad légy! című eseményhez

KULTKÖLTÉSZET – A költő te magad légy!

Időpont: 2023. 04. 08. 08:00 - 2023. 04. 22. 13:00

Helyszín:

Esemény linkje

Mentés a naptárba

A Szentendrei Kulturális Központ az elmúlt évekhez hasonlóan 2023-ban is felhívást tesz közzé a Magyar Költészet Napja alkalmából:

A KÖLTŐ TE MAGAD LÉGY!

Tavasszal borítsuk be Szentendrét költészettel!

Ha nemcsak olvasni szereted, hanem magad is szívesen írsz verseket, küldd el nekünk, a Szentendrei Kulturális Központnak, s mi gondoskodunk róla, hogy egész Szentendre olvassa művedet. Az általatok beküldött verseket belvárosi helyszínekre és buszmegállók üresen szomorkodó plakáttartóiba tesszük közszemlére. Április 8-ra, a Magyar Költészet Napja előtti hétvégére pedig elkészítjük Szentendre Verstérképét, melyen minden általatok beküldött és általunk kirakott vers helyszíne rajta lesz. Ezen a gyönyörű tavaszi hétvégén – kezetekben a Verstérképpel – egy lírai sétát tehettek Szentendrén. Április 11-én a Magyar Költészet Napján minden általatok írt verset megtalálhattok majd a Szentendrei Kulturális Központ Facebook oldalán. Április 22-én 11:30-tól pedig a Barlangban mindenki felolvashatja a versét!

2023. március 31-ig várjuk a saját költésű, szalonképes műveket, kortól, nemtől, műfajtól, terjedelemtől függetlenül a rendezveny@szentendre.hu e-mail címre.