Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a CSALÁDÁLLÍTÁS című eseményhez

CSALÁDÁLLÍTÁS

Időpont: 2023. 01. 23. 10:00 - 2023. 01. 23. 17:00

Helyszín: Newsee store

Esemény linkje

Mentés a naptárba

A családállítás egy olyan világszerte ismert és elismert terápiás módszer és lehetőség, melyen keresztül szembetaláljuk magunkat a valósággal.
Ez a módszer megmutatja nekünk a világ dolgait úgy, ahogy vannak és kezünkbe adja a döntést, hogy javítsunk, elfogadjunk, megbocsássunk, lezárjunk, elengedjünk, megengedjünk, megtapasztaljunk, tiszteljünk és szeressünk bármit és bárkit.
Problémánk jellegétől függetlenül – legyen az lelki, testi, pénzügyi, családi, pszichés, vagy életvezetéssel kapcsolatos – az állítás betekintést és megoldást nyújthat.
A családállításon mindig Veled foglalkozunk és nem valaki mást, vagy egy helyzetet akarunk megváltoztatni. A változás úgy jön el, hogy mi magunk változunk meg.
A módszer alapja: Bert Hellinger a Rupert Sheldrake által megfogalmazott morfogenetikus mező erőterében uralkodó törvényeket figyelte meg, és azokat „A szeretet rendjei” című művében fogalmazta meg. Ez a szellemi „morfogenetikus” mező minden létező információt tartalmaz. Ennek segítségével bármi megtapasztalható, megérthető és végső soron, feloldható. Hellinger terápiájának lényege a mezőben levő rend helyreállítása.
Amennyiben kíváncsi vagy a folyamatra, de nem érzel hívást arra, hogy állíts, várunk szeretettel segítőnek. A részvétel ez esetben ingyenes.
Részvételi ár: 12 000 ft
Maximális résztvevők száma 6-8 fő (bejelentkezés szükséges)
2 IDŐPONT:
A vasárnapi január 15.-ei alkalom a 2000 Kadarka utca 63. szám alatt lesz!
A hétfői január 23.-ai alkalom a Newsee.Store-ban 2000 Alkotmány u. 63-ban lesz!
Elérhetőségek: newsee.store@gmail.com
Leel-Őssy Enikő 0630 310 1025