Ugrás a tartalomhoz

Önvédelmi oktatás a Kinizsiben

Önvédelmi oktatás kezdődött az Altiszti Akadémián 2019. január 9-én. A képzés igényét Verseghi-Nagy Miklós polgármester fogalmazta meg, azon sportoló hölgyek  védelmének érdekében, akik magányos futóedzéseik során esetleges támadásnak vannak kitéve. Sajnos a híradásokból egyre több ilyen esetről értesülünk, így szeretnénk környezetünk sportolóinak segítséget nyújtani a támadások kivédésére. A nagy számú jelentkező mutatja a képzés fontosságát, aktualitását.

A képzés teljesen ingyenes, a helyszínt az MH Altiszti Akadémia biztosítja, a foglalkozásokat az SZKHSE Katonai küzdősport és birkózó szakosztályának edzői tartják. A jó hangulatú foglalkozásokon, olyan alapvető önvédelmi fogásokat gyakorolnak be a sportolók, amelyek segítségével hatékonyan tudják magukat megvédeni, illetve a támadót meghátrálásra késztetni. Az önvédelmi fogások mellett a tanfolyam résztvevőit edzőink tanácsokkal látják el  a támadások valószínűségének csökkentésére.

 

Vura Zsolt elnök

SZENTENDREI KINIZSI HONVÉD SPORTEGYESÜLET

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Dobogóra ugrottak a lányok című bejegyzéshez

Dobogóra ugrottak a lányok

Az Országos egyéni és Egyköteles Kötélugró Bajnokságot Soroksáron rendezték meg 2023. november 4-5-én. A Szentendrei Kenguru Kötélugró DSK három korcsoportban képviseltette magát, lányaink kiemelkedően teljesítettek.

Kiemelt kép a Évzáró középiskolai röplabda torna című bejegyzéshez

Évzáró középiskolai röplabda torna

Mikulás és Karácsony között rendezték meg a MIKULÁCSONY röplabda tornát a szentendrei középiskolák között, ahol négy középiskola hét csapata mérte össze tudását.