Ugrás a tartalomhoz

Napi hírösszefoglaló – április 20.

Összeállításunkban a fontosabb helyi híreket közöljük.

  • A hétvégén a kijárási korlátozások ellenére ismételten sokan jöttek gépkocsival, kerékpárral városunkba. A Szentendrei Rendészet munkatársai forgalomkorlátozásra figyelmeztető táblákat helyeztek ki a 11-es főút valamennyi lehajtójánál, a Duna-parti kerékpárút két végénél, és a járőröző rendőrökkel együtt több alkalommal is felhívták a figyelmet a kijárási korlátozásra, az egymástól való 1,5 méteres távolság betartására. A gépkocsiforgalmat szombaton úgy tudták csökkenteni, hogy a Duna-korzó két végénél egy-egy rendészeti jármű állta el az utat, s igazoltatta az autósokat. Eljárást ezen a hétvégén sem indítottak senki ellen.
  • Május 4-től (hétfő) az Adóiroda ismét fogadja az ügyfeleket előzetes időpontfoglalást követően. Időpontot az Ügyfélszolgálatnál lehet kérni (300-407, ugyfelszolgalat@szentendre.hu). Az online ügyintézés változatlanul biztosított az ügyfelek számára.
  • Május 4-től (hétfő) ismét fogadja a hivatal a házassági szándék bejelentéseket. Az anyakönyvvezetőt előzetes időpontfoglalás után lehet felkeresni: Urbán Zsuzsanna anyakönyvvezető, (26) 785 111.

További cikkeink a témában