Ugrás a tartalomhoz

Mikulásfutás: forgalmi változások

Lezárják a Duna korzót a Mikulásfutás idejére 2018. december 8-án délelőtt. A korzóra vezető utcák és terek kihajtójánál 09:30 órától kb. 10:45 óráig – a futóverseny kezdetétől a futók elhaladásáig – a gépjárművek behajtása a Duna korzóra tilos.

2018. december 08-án, a Jótékonysági Mikulásfutás rendezvény miatt 08:00 órától 12:00 óráig az alábbi ideiglenes forgalmi rend lesz érvényben:

Teljesen lezárják a közúti forgalom elől a Duna korzót a Fürdő utcai parkolótól a Jókai utcáig 08:00 – 12:00 óra között.
A Fürdő utcai parkoló használata biztosítva lesz, a Jókai utca torkolatát csak a részleges lezárás ideje alatt lesz lezárva.
Részleges lezárás lép életbe a Duna korzón a Jókai Mór utca és a Duna korzó 5. sz. – a Rév utca utáni szakasz után a Duna parti gyalogossétány lehajtója – között az alábbi módon:

A Duna korzóra vezető utcák és terek kihajtójánál 09:30 órától kb. 10:45 óráig – a futóverseny kezdetétől a futók elhaladásáig – a gépjárművek behajtása a Duna korzóra tilos.

A Jókai utcánál a futók közös bemelegítése miatt a behajtási tilalom a Duna korzóra 09:30-kor kezdődik és szintén az utolsó futó Duna korzóról való lekanyarodásáig kb. 10:45-ig tart.

A Jókai utcába való behajtást az Apor hídi csatlakozásnál állítják meg.

Kérjük a közlekedők türelmét!

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Érvényesek az okmányai? című bejegyzéshez

Érvényesek az okmányai?

A 2024. évi választások miatt kiemelt jelentőségű, hogy a választópolgárok okmányain érvényes adatok szerepeljenek