Ugrás a tartalomhoz

Megújul az izbégi iskola tornaterme

Az október 25-i rendkívüli testületi ülésen a képviselő-testület jóváhagyta Szentendre Város Önkormányzat, a Magyar Kézilabda Szövetség és a Váci Tankerületi Központ közötti háromoldalú megállapodást az Izbégi Általános Iskola tornaterem felújítása érdekében. A felújítását a Magyar Kézilabda Szövetség Országos Tornaterem Felújítási Programban végzik el, melynek során a tornaterem padlóburkolatát cserélik ki mintegy 17,5 millió Ft + ÁFA értékben. A rendkívüli ülés összehívására a megállapodás mielőbbi aláírása volt szükség, hogy felújítási munkát már az őszi szünetben elkezdhessék.

Az izbégi iskola tornatermének padlózata a megnövekedett diáklétszám és a nagymértékű igénybevétel miatt megkopott, elavult és már rendszeresen javítani kellett a balesetveszély elhárítása végett. A felújítás során a régi burkolat bontását és a betonaljzat javítását követően korszerű, a mai követelményeknek megfelelő PVC-sportburkolatot alakítanak ki.

Az ingatlan értékében bekövetkező növekményt a Váci Tankerületi Központ téríti meg a Magyar Kézilabda Szövetség részére úgy, hogy 5,24 millió Ft + ÁFA összeget átutalással teljesít, másrészt a fennmaradó összegnek megfelelő értékben bérleti jogot biztosít a Magyar Kézilabda Szövetség részére a tornaterem használatára.

A képviselő-testület a megállapodás aláírását azzal a feltétellel hagyta jóvá, hogy a Váci Tankerületi Központ írásban nyilatkozzon arról, hogy ha az Önkormányzatnak fizetési kötelezettsége keletkezne a Magyar Kézilabda Szövetség részére, akkor azt az összeget a Váci Tankerületi Központ megtéríti.

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Választások 2024 című bejegyzéshez

Választások 2024

6 órától 19 óráig lehet szavazni abban a szavazókörben, amelynek névjegyzékében szerepel a választó.