Ugrás a tartalomhoz

Megtalálták dr. Bartha Zsolt autóját, annak minden felszerelésével

Információink szerint meglett dr Bartha Zsolt háziorvos autója, melyet még május 11-én  éjszaka loptak el Pilisszentlászlóról. A lopás tényéről Bartha Álmos adott hírt Facebook oldalán. 

A  Pest Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette a megtalálás tényét, részleteket a mai nap folyamán közölnek majd. Bartha Álmos is közzétette, hogy meglett az autó Esztergomban találták meg, minden felszereléssel együtt.

A lopás hírét sokan megosztották, mindenkit felháborított, hogy egy kistelepülés megbecsült háziorvosának elvitték az autóját, bekerült az országos híradásokba is. Ráadásuk benne volt a doktor számos munkaeszköze, közte egy hordozható EKG készülék is. Mint azt az ifjabb Bartha írta, nem is elsősorban az autó ellopása okozott gondot, hisz volt rajta CASCO, hanem a benne lévő műszerek pótlása.

Hamarosan párhuzamosan két gyűjtés is indult az ellopott eszközök pótlására, az egyiket egy magánszemély indította, a másikat a szentendrei önkormányzat. A magánszemélyek adományaiból alig egy hét alatt 3 millió forint jött össze, jóval több, mint amire számítottak. A szentendrei önkormányzat számlájára beérkezett összeg nagysága még nem ismert.

 

További cikkeink a témában