Ugrás a tartalomhoz

Lélekmozgató a Magyar Parasport Napján a V8-ban  

Február 22. a Magyar Parasport Napja 2017 decembere óta. A Magyar Paralimpiai Bizottság és a FODISZ először tavaly rendezte meg ehhez kapcsolódva a Lélekmozgató programot. Az esemény keretében országszerte interaktív osztályfőnöki, valamint rendhagyó testnevelés órákat tartanak, ahol a gyerekek egyebek mellett kipróbálhatják a fogyatékkal élő sportolók sportágait. A programhoz idén csatlakozik a Szentendrei Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont is.

Szentendre város uszodájában a testnevelési óra keretében sok-sok szentendrei diák úszik a hét minden napján. 2019. február 18-22. között a V8 uszodában a Magyar Parasport Napjához kapcsolódó Lélekmozgató foglalkozások keretében a jelentkező tanárok és oktatók segítségével a diákok vizes gyakorlatokon keresztül ismerhetik meg közelebbről, ahogyan a parasportoló és testi fogyatékkal élő emberek edzenek és úsznak.

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Dobogóra ugrottak a lányok című bejegyzéshez

Dobogóra ugrottak a lányok

Az Országos egyéni és Egyköteles Kötélugró Bajnokságot Soroksáron rendezték meg 2023. november 4-5-én. A Szentendrei Kenguru Kötélugró DSK három korcsoportban képviseltette magát, lányaink kiemelkedően teljesítettek.

Kiemelt kép a Évzáró középiskolai röplabda torna című bejegyzéshez

Évzáró középiskolai röplabda torna

Mikulás és Karácsony között rendezték meg a MIKULÁCSONY röplabda tornát a szentendrei középiskolák között, ahol négy középiskola hét csapata mérte össze tudását.