Ugrás a tartalomhoz

Kinizsi futás 2018.

Idén 17. alkalommal rendezte meg a Szentendrei Kinizsi Honvéd Egyesület a Kinizsi futást és családi napot a Postás strandon, 2018. május 5-én. A sporteseményt a Hangya Peti Szeretetbank közreműködésével rendezték meg, jótékony céllal: a csontvelő transzplantált gyermekek javára.

A verseny rajtjánál Verseghi-Nagy Miklós polgármester 200 000 forintos támogatást adott át a város nevében a Szeretetbank Alapítvány javára. A támogatást, valamint a Kinizsi futás nevezési díját (összesen 427 000 Ft gyűlt össze) az Alapítvány teljes egészében a csontvelő transzplantáción átesett gyermekek gyógyulásának segítésére fordítja. A támogatást Hankó Krisztina vette át az alapítvány képviseletében. A Szeretetbank Alapítványt Hankó Péter, alias Hangya Peti alapította, aki maga is átesett a transzplantáción.

Fotók: Sándor Katalin

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a A buhurt mestere című bejegyzéshez

A buhurt mestere

Izgalmas sportnak hódol Láng Endre Oszkár. A Ferences Gimnázium 9. osztályos tanulója egy hagyományos középkori lovagi sportban, a buhurtban jeleskedik.

Kiemelt kép a Karatés sikerek című bejegyzéshez

Karatés sikerek

Az idén a franciaországi Strasbourg adott otthont a JUBILEUMI 50. FWE Wadokai CUP Karate versenynek, amelyet 2023. november 4-én rendeztek meg.