Ugrás a tartalomhoz

Játszótér karbantartás

Szentendrén a gyerekek idén már 21 játszótérnek örülhetnek, míg a felnőttek két szabadtéri fitness parkban vezethetik le fölösleges energiáikat. A játszóterek fenntartásáról a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. gondoskodik.

A fenntartás során figyelmet fordítanak a fű kaszálására, a cserjék és a fák gondozására, a homokfelületek gyomtalanítására, valamint az éves homokcserére. Négy helyszínen – Ericsson, Füzes park, Fehérvíz utcai játszóterekre, valamint a Károly utcai fitness parkba – felkerülnek nyár elején a napvitorlák.
A játszóterek karbantartása egész évben, így nyáron is tovább folyik. Legutóbb a Forrás utcai és a Barackos úti játszóterek teljes körű karbantartását végezték el a VSZ munkatársai. A karbantartási feladatok közé tartozik a játszóeszközök kisebb-nagyobb hibáinak, korhadásainak, repedéseinek javítása, valamint évente való festése. Megújítják ilyenkor a játszótérhez tartozó parktartozékokat is, úgy mint a kerítéseket, padokat, hulladékgyűjtő edényeket, korlátokat és szegélyeket.

 

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Választások 2024 című bejegyzéshez

Választások 2024

6 órától 19 óráig lehet szavazni abban a szavazókörben, amelynek névjegyzékében szerepel a választó.