Ugrás a tartalomhoz

Játékos angol tanfolyamok iskolásoknak már Szentendrén is!

LCF Kids Club – vidám játékos angol tanfolyamok iskolásoknak már Szentendrén is!

Minél több nyelvoktató kurzus jelenik meg a piacon, annál nagyobb a kétely és a bizalmatlanság… Melyik a legjobb? Melyikben tanul a leghatékonyabban és a legkönnyebben gyerekem? Egyáltalán: kell-e, szabad-e terhelni a gyermekemet…?

Jogos és fontos kérdések ezek. Ám 1990 óta létezik, 1993 óta pedig itthon is hozzáférhető a kipróbált és garantált válasz, és mint a nagyszerű megoldások mind, ez is a hétköznapi tapasztalatból ered.

Ráadásul a leghitelesebbtől: egy olyan többgyermekes nyelvtanártól, aki maga dolgozta ki otthon csemetéi számára a szerethető nyelvtanulás csalhatatlan módszerét. Így született az angliai központú, de gyorsan nemzetközivé váló LCF Clubs rendszer, amely továbbfejlesztette az élményalapú, ugyanakkor kiemelkedően kommunikatív és használat-
orientált nyelvoktatás rendszerét.

Gyakorlatias beszédszituációk, játékos szó- és mondattanulás, mondókák, dalok, két- és többszemélyes játékok, sok mozgással.
Az LCF Clubs által működtetett Kids Clubokban a gyermekek nem érzik tanulásnak az idegen nyelvet: A recept ugyanaz, mint az anyanyelv elsajátításában – vidámak, kreatívak, mosolyognak, és közben gyorsan és nagy szókinccsel sajátítják el a napi élet gyakorlatiasan alkalmazható nyelvezetét. Mindez garancia arra, hogy a korai – már hat hónapos kortól egészen 14 éves korúaknak kidolgozott – és hatékony nyelvtanulás terhes-nyűgös kötelezettség helyett tartalmas, természetes, derűs és okos időtöltés legyen gyermekeinknek.

Adja meg gyermekének az élménydús, szerethető, egyben hatékony és jól használható nyelvtanulás lehetőségét!

Szeretne többet megtudni a korai nyelvoktatásról? Vegyen részt egy ingyenes próbaóránkon!

Ingyenes próbaóra kisiskolásoknak Szentendrén október 8-án, kedden 16:30-tól a Castrum Centerben (2000 Szentendre,
Paprikabíró utca 21.), ahol kedvezményes beiratkozásra is lehetőség nyílik. Tanfolyam keddenként 16:30-tól, amihez folyamatosan lehet csatlakozni és az első alkalom minden esetben egy ingyenes próbaóra, ahol
megismerkedhetnek módszerünkkel és tanárunkkal.

Tanfolyamainkról részletesebb tájékoztatást találnak a www.lcfclubs.hu oldalon.

További információ és jelentkezés emailben a kidsclub3kerulet@gmail.com vagy a 0670/931-7497 telefonszámon!

További cikkeink a témában