Ugrás a tartalomhoz

Járdaépítés városszerte

Befejeződött a járdaépítés a János utcában, a Deli Antal és József Attila utca közötti szakaszon. A felújítást már régóta tervezte az önkormányzat a lakosok kérésének megfelelően, mivel ebben a városrészeket összekötő utcában nagy a gyalogos forgalom, gyerekek és diákok is használják. A beruházás bruttó 9 millió Ft-ba került, melyet a város saját forrásból finanszírozott. A kivitelező a Bola 95 Kft. volt.

Az építkezés hamarosan folyatódik: újabb beruházás keretében további 23 méter korlát épül, illetve sor kerül egy kisebb terület rendezésére is. A munkálatok – a tervek szerint – november végére befejeződnek.

A város több körzetében is megújulnak a járdák: jelenleg is zajlik a járdaépítés a 11-es út mellett a Pismány ABC-től a Sztaravodai úti kereszteződésig tartó szakaszon, illetve hamarosan járdaépítés kezdődik a Szatmári utcában, valamint a Duna korzó elején, a 11-es út és a korzó találkozásánál.

Szintén a gyalogosok biztonságát szolgálják a Papszigeti, a Horgony és a Barackvirág utcai gyalogátkelőhelyeknél épült középszigetek a 11-es úton.

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Választások 2024 című bejegyzéshez

Választások 2024

6 órától 19 óráig lehet szavazni abban a szavazókörben, amelynek névjegyzékében szerepel a választó.