Ugrás a tartalomhoz

Ingyenes energetikai tanácsadás

Érdemes felkeresni a RenoPont Irodát, ha valaki azon gondolkodik, hogyan szeretné a következő telet kisebb energiafelhasználással megúszni. Most kell ugyanis elkezdeni azokat a beruházásokat, amelyek segíthetnek a hideg időszak átvészelésében. 

A RenoPont március 9-től várja az érdeklődőket a Duna korzó 25. alatt, a „Fehér ház”-ban minden csütörtökön 14-től 20 óráig. A helyszínen szakképzett energetikai tanácsadó ad ingyenes tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan lehet jobb a házunk, a lakásunk, vagy a vállalkozásunk helyszínének energiahatékonysága, mivel takaríthatunk meg pénzt. A szakértő általánosságban is válaszol az energiahatékonysággal kapcsolatos kérdésekre, de akár konkrét ügyekben is segíti a betérőket. Ehhez regisztrálni kell az iroda online felületén (renopont.hu), majd időpontegyeztetés után online és személyes találkozót is lehet kérni. Aki magával hozza, vagy bemutatja az érintett épület terveit, esetleg a gépészeti rendszer leírását vagy fényképet erről, egészen konkrét tanácsokat is kaphat a megtakarítás formáiról. A RenoPont nyereményjátékot is hirdetett, amelyben energetikai felmérést és felújítási tervet is nyerhetnek az érdeklődők. 

A RenoPont Iroda a Szentendrei Önkormányzat 2021-es energetikai programjának részeként nyílt meg március 9-én, és része annak az átfogó koncepciónak, amelynek célja a szentendreiek energiatudatosságának növelése.

Az írás a Szentendre és Vidéke 2023. május 10-ei lapszámában jelent meg.

Fotó: RenoPont

További cikkeink a témában