Ugrás a tartalomhoz

Illegális szemétlerakót számolt fel a Városi Szolgáltató

Az önkormányzat gyors intézkedéséről számol be a Hulladékvadász.hu. Az önkéntes környezetvédőket támogató oldalhoz, ahogy a hivatalhoz is, szeptember közepén érkezett a jelzés a Pomázi úti illegális szemétlerakásról. A Városi Szolgáltató felszámolta a szemétlerakatot, a bejelentő pedig ezúttal az önkormányzat gyors reagálásáról is beszámolt a nyilvánosság előtt.

Szeptember közepén érkezett lakossági bejelentés a Városi Szolgáltatóhoz, hogy Szentendre határában, a Pomázi út mentén nagyobb mennyiségű hulladékot hagytak ismeretlenek illegálisan. Az önkormányzat munkatársai hatósági szemlét tartottak, de az elkövetőkre utaló dokumentumokat nem találtak.
A VSZ munkatársai ezt követően mintegy 10 m3 hulladékot gyűjtöttek össze a helyszínen, melynek többsége háztartási szemét, lom és sitt hulladék volt.

Az esetről beszámoló hulladekvadasz.hu oldal olyan önkéntes környezetvédők honlapja, akik vállalják, hogy környezetükben felszámolják az illegális hulladéktelepeket, illetve felhívják azokra a hatóságok figyelmét. A Pomázi úti „hulladékvadász”, aki maga is részt vett az illegális szemétlerakat megszüntetésében, a panaszbejelentés után az önkormányzati intézkedés hírével is megkereste a honlapot.

“Sziasztok! Jó hírem van a szentendrei Pomázi úti szeméttel kapcsolatban. Úgy látszik a bejelentésetek hatására az önkormányzat villámgyorsan lépett és az út mentén (a Szentendre tábláig) végig nagyon szépen letakarították az utat.”

„Köszönjük Szentendre Önkormányzatának és az illetékes szerveknek a gyors és hatékony munkát.” – írja a Hulladékvadász.

Előtte-utána fotó forrása: hulladekvadasz.hu.

 

 

További cikkeink a témában