Ugrás a tartalomhoz

Hírösszefoglaló – május 22. péntek

  • Holnaptól, vagyis május 23. szombattól módosulnak az idősávok a Bükkös-parti piacon: a 65 év alattiak plusz egy órát kaptak, vagyis 6.00-9.00 között és 11.00-14.00 között vásárolhatnak, a 65 év feletti vásárlók pedig 9.00-11.00 között. A fertőzésvédelmi előírásokat (maszk, távolságtartás) továbbra is be kell tartani, viszont nagyobb területen lesz piac, így már minden asztalon kínálják portékájukat az árusok.
  • A György utcai ivóvízvezeték rekonstrukciója miatt az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése, illetve nyomáscsökkenés várható lesz május 27-én, szerdán 8-tól 18 óráig több utcában is: György u., Perc köz, Patak köz, Táncsics u., a Bükkösparton a Jobbágy utca és Bükkös köz között szakaszon, a József A. utcában a Táncsics u. és Bükköspart közötti szakaszon, a János u. alsó, Bükköspart felöli szakaszán, a Jobbágy u. alsó, Bükköspart felöli szakaszán.
  • A Kulturális Központ #kultszerenád elnevezésű programsorozatában minden szombaton 17 órakor rövid, élőzenei produkcióval látogatnak meg egy-egy szentendrei lakóközösséget. Holnap, május 23-án 17 órakor kezdődő műsorban – VINTAGE SOLO PROJECT – Felszeghy Márton a 60-as 70-es évek zenéit és hangulatát idézi fel énekkel és gitárral a Füzesparki játszótéren. Repertoárjában Beatles, Pink Floyd, Doors, Hendrix és kortársaik zenéit hallhatjuk. A szerenádot a Szentendrei Kulturális Központ facebook oldalán közvetítik.

További cikkeink a témában