Ugrás a tartalomhoz

Hírösszefoglaló – május 15.

  • Vadgesztenye- és platánfák permetezését tervezi a Városi Szolgáltató városunk közterületein, amennyiben az időjárás lehetővé teszi, május 16-án, szombaton 19 órakor. A felhasznált szer a méhekre nem veszélyes. Ha az időjárási körülmények miatt a munkát nem tudják megkezdeni, akkor későbbi időpontban végzik el, legkésőbb május 31-ig.
  • A vadak egyre gyakrabban jelennek meg lakott területeken, esetenként károkat is okozva. Annak érdekében, hogy Szentendre város közigazgatási területén a kárt okozó vadakkal (vaddisznó, róka, borz, szarvas) kapcsolatos lakossági bejelentések minél hamarabb eljussanak a megfelelő ügyintézőhöz, a célra külön e-mail-címet hozott létre az önkormányzat. Kérik, hogy a vadak megjelenéséről szóló bejelentéseket (név, cím, elérhetőség megjelölésével) közvetlenül a vadbejelentes@szentendre.hue-mail címre küldjék meg.

  • Szombaton 17 órakor a kultszerenád alkalmával Demeter Erik énekel és gitározik szólóban a belvárosi Palánta utcában a Kulturális Központ szervezésében. Demeter Erik gyermekkora óta vonzódik a zenéhez, egyaránt jelen van a pop, rock, blues műfajban. Számos fellépésen és koncerten túl, az idei évben jelent meg legújabb videoklipje Árnyék címmel, mely egyből a közönség és a rajongók kedvencévé vált.

További cikkeink a témában