Ugrás a tartalomhoz

Hírösszefoglaló – június 4.

  • Kinyitott a Tourinform Iroda a Dumtsa u. 22. szám alatt. Az iroda nyitva tartása: kedden 10.00-16.00, szerdától vasárnapig 10.00-18.00, hétfőn zárva.
  • Városunkban visszatérő probléma vadak megjelenése, esetenként károkozása lakott területen. Aki vadat észlel lakókörnyezetében, bejelentheti ezt közvetlenül a város honlapján E-bejelentés formájában: www.szentendre.hu, személyesen, telefonon vagy e-mailen a Városi Ügyfélszolgálaton (Duna korzó 25., 300-407, ugyfelszolgalat@szentendre.hu), vagy az e célra létrehozott e-mail címen: vadbejelentes@szentendre.hu.
  • Az Óbudai Danubia Zenekar művészei is csatlakoznak júniusban a Szentendrei Kulturális Központ Kultszerenád sorozatához, melynek során hat alkalommal adnak félórás minikoncertet egy-egy szentendrei helyszínen. Részletek: ITT
  • Gyermekrajzpályázatot hirdet Gyermeknap alkalmából a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. a szentendrei általános iskolások számára. A fiatalok két kategóriában, alsósok és felsősök között szállhatnak versenybe június 26-ig a MANK ajándékcsomagjaiért. A pályázat leadásával kapcsolatos részletek: www.alkotomuveszet.hu.
  • Baleset történt kedden délelőtt a Római sánc utcában: egy személyautó egyelőre tisztázatlan körülmények között felhajtott a járdára, és elütött egy 77 éves asszonyt, akit a mentők kórházba szállítottak. Az ügyben közlekedési baleset gondatlan okozás vétségének gyanúja miatt indult eljárás.

További cikkeink a témában