Ugrás a tartalomhoz

Házigondozót keres a Gondozási Központ

A Gondozási Központ Szentendre házigondozót keres közalkalmazotti jogviszonyba, határozott időtartamra (tartós betegállomány idejére), teljes munkaidőben.

A munkakörbe tartozó feladatok: A házi segítségnyújtás (személyi gondozás/szociális segítés) keretében a szolgáltatást igénybe vevő gondozottak otthonában segíteni az önálló életvitel fenntartását.

Pályázati feltételek: Az 1/2000. SZCSM rendelet szerinti szakképesítés valamelyikének megléte (pl. szociális gondozó és ápoló, szociális segítő, szociális szakgondozó, szociális gondozó- szervező, szociális asszisztens szakképesítés)

Elvárt kompetenciák: empátia, türelem, megfelelő helyzetkezelések, terhelhetőség

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: önéletrajz és motivációs levél, szakirányú szakképzettség másolatának bemutatása.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. július 30.

A munkakör betölthetőségének időpontja: 2020. augusztus 3.

További információ: Kissné Pető Ilona gondozásvezető vagy Kecskésné Sipos Andrea intézményvezető, (26) 311-964

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton a Gondozási Központ címére (2000 Szentendre, Sztaravodai út 2.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosítószámot: SZMO-R/120-2/2013., valamint a munkakör megnevezését: házigondozó.
  • Személyesen: Kecskésné Sipos Andrea, Gondozási Központ Szentendre, Sztaravodai út 2.
  • Elektronikus úton: sipos.andrea@gmail.com e-mail címre

A pályázat elbírálásának módja, rendje: Az érvényes pályázók közül kerülnek kiválasztásra azok, akiket egy személyes beszélgetésre behívnak.

További cikkeink a témában