Ugrás a tartalomhoz

Gázszolgáltatási szünet karbantartás miatt

2018. június 6-án reggel 7-től este 8-ig karbantartás miatt helyenként szünetelhet a gázszolgáltatás Szentendrén, Budakalászon, Pomázon és Leányfalun.

Az FGSZ Zrt. és a TIGÁZ-DSO Kft. értesíti a lakosságot, hogy karbantartási munkálatok miatt a gázszolgáltatást korlátozottan biztosítják, illetve a gázszolgáltatás helyenként szünetelhet 2018. 06. 06-án 07:00 órától 20:00 óráig Szentendrén, Budakalászon, Pomázon és Leányfalun.

A szolgáltató kéri, hogy a jelölt időszakban a gázvételezés szüneteltetésének biztosítása érdekében a fogyasztók tartsák zárt állapotban a gázmérő előtti főelzárót. A gázszolgáltatás problémamentes újraindíthatósága érdekében a szakemberek ellenőrizni fogják az elzárókat.

Rendellenesség esetén hibabejelentés a TIGÁZ-DSO Kft. diszpécserszolgálat 06 80 300-300 ingyenesen hívható telefonszámán.

A karbantartási munkákkal és gázszünettel járó kellemetlenségekért a szolgáltatók ezúton kérik a fogyasztók szíves türelmét és megértését, a szolgáltatás újraindításához nyújtott segítséget megköszönik.

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Választások 2024 című bejegyzéshez

Választások 2024

6 órától 19 óráig lehet szavazni abban a szavazókörben, amelynek névjegyzékében szerepel a választó.